ჯანჯაფილი (კოჭა) ძალიან სასარგებლო, ძლიერი ანტი-ბაქტერიული, ანთების საწინააღმდეგო და ანტი-პარაზიტული თვისებების მქონე ინგრედიენტია, რომელიც მდიდარია ბევრი ნუტრიენტით, მათ შორის კი C ვიტამინისა და მაგნიუმის წყაროთი!
ჯანჯაფილი აძლიერებს იმუნურ სისეტმას, ებრძვის ტკივილს, აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას, მკრუნალობს გულის დაავადებასა და ასთმას. ის ასევე ეფექტური ბუნებრივი საშუალებაა ღვიძლის გასაწმენდათა და ინფექციების წინააღმდეგ საბრძოლველად.
ჯანჯაფილის ჩაი ებრძვის გაციებას, გრიპსა და ხშირად უფრო ეფექტურია ვდირე სხვა მედიკამენტი. მას გააჩნია უამრავი სასარგებლო თვისება მათ შორის კი:
1. ასუფთავებს ღვიძლის
2. შლის თირკმლის ქვებს
3. ამცირებს ინსულტის რისკს
4. უზრუნველყოფს ჟანგბადს, მინერალებსა და ვიტამინებს
5. ხელს უშლის კიბოს განვითარებას და ანადგურებს კიბოს უჯრედებს
6. ზრდის სისხლის მიმოქცევას
თქვენ დაგჭირდებათ:
1. ¼ ჩაის კოვზი გახეხილი ახალი ჯანჯაფილი
2. ¼ ჩაის კოვზი დაფქული კურკუმი
3. 100 მლ ქოქოსის რძე
4. ერთი ჭიქა გამოხდილი წყალი
5. ნატურალური თაფლი (სურვილისამებრ)
მომზადება და გამოყენება:
აადუღეთ წყალი, შემდეგ კი დაამატეთ კურკუმი და ჯანჯაფილი. დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში, ახლა დაელოდეთ გაგრილებას და დაამატეთ რძე. გაფილტრეთ, სურვილისამებრ კი დაამატეთ თაფლი!
წყარო
ჯანჯაფილი აძლიერებს იმუნურ სისეტმას, ებრძვის ტკივილს, აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას, მკრუნალობს გულის დაავადებასა და ასთმას. ის ასევე ეფექტური ბუნებრივი საშუალებაა ღვიძლის გასაწმენდათა და ინფექციების წინააღმდეგ საბრძოლველად.
ჯანჯაფილის ჩაი ებრძვის გაციებას, გრიპსა და ხშირად უფრო ეფექტურია ვდირე სხვა მედიკამენტი. მას გააჩნია უამრავი სასარგებლო თვისება მათ შორის კი:
1. ასუფთავებს ღვიძლის
2. შლის თირკმლის ქვებს
3. ამცირებს ინსულტის რისკს
4. უზრუნველყოფს ჟანგბადს, მინერალებსა და ვიტამინებს
5. ხელს უშლის კიბოს განვითარებას და ანადგურებს კიბოს უჯრედებს
6. ზრდის სისხლის მიმოქცევას
თქვენ დაგჭირდებათ:
1. ¼ ჩაის კოვზი გახეხილი ახალი ჯანჯაფილი
2. ¼ ჩაის კოვზი დაფქული კურკუმი
3. 100 მლ ქოქოსის რძე
4. ერთი ჭიქა გამოხდილი წყალი
5. ნატურალური თაფლი (სურვილისამებრ)
მომზადება და გამოყენება:
აადუღეთ წყალი, შემდეგ კი დაამატეთ კურკუმი და ჯანჯაფილი. დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში, ახლა დაელოდეთ გაგრილებას და დაამატეთ რძე. გაფილტრეთ, სურვილისამებრ კი დაამატეთ თაფლი!
წყარო