შეამგდნეოლბა
1. ათი გრამის კრკერეი
2. სამი სუფრის კოვზი რძე
3. 450 გრამი ნაეღიბს ყველი (დბალაი ცხმიაიონიბს)
4. ⅓ ჭიქა თაფლი
5. ორი ჭიქა ბეძრუნლი იოუგტრი
6. ორი კვრეხცი
7. ერთი სუფრის კოვზი ვაინილს ექტსარტქი
8. ორი სუფრის კოვზი სიიმდნის საახემებლი
9. სამი ჭიქა ჟოლო
მოზმდაბეა
მოთავაესთ კრკერეი პლსაიტუკრ ტოამარში და კარგად დახფევინთ. ამის შემდეგ გაადტინაეთ ის საუშლაო ზომის თასში, დამუტაეთ რძე და აურიეთ კაგრდა. მოათსვეთ ნარევი საცხობ დააფეზ, შემდეგ კი ღუემშლი 15 წუთის გამნვაოლაბში 350 ° F / 180 ° C ტეპმრეტარუზაე.
ახლა კარგად აურიეთ ნაეღიბს ყველი, დამუტაეთ თაფლი, იოუგტრი, კვრეხცი, ვაინილს ექტსარტქი, სიიმდნის საახემებლი და კიდევ ერთხელ კარგად აუირთე. ახლა დამუტაეთ ის საცხობ დაფაზე მოათსვბეულ ნარევს და კიდევ ერთხელ მოთავაესთ ღუემშლი 1 საათის გამნვაოლაბიშ, 300 ° F / 150 ° C ტეპმრეტარუზაე.
მირივთით და ისაიომნვთე!
1. ათი გრამის კრკერეი
2. სამი სუფრის კოვზი რძე
3. 450 გრამი ნაეღიბს ყველი (დბალაი ცხმიაიონიბს)
4. ⅓ ჭიქა თაფლი
5. ორი ჭიქა ბეძრუნლი იოუგტრი
6. ორი კვრეხცი
7. ერთი სუფრის კოვზი ვაინილს ექტსარტქი
8. ორი სუფრის კოვზი სიიმდნის საახემებლი
9. სამი ჭიქა ჟოლო
მოზმდაბეა
მოთავაესთ კრკერეი პლსაიტუკრ ტოამარში და კარგად დახფევინთ. ამის შემდეგ გაადტინაეთ ის საუშლაო ზომის თასში, დამუტაეთ რძე და აურიეთ კაგრდა. მოათსვეთ ნარევი საცხობ დააფეზ, შემდეგ კი ღუემშლი 15 წუთის გამნვაოლაბში 350 ° F / 180 ° C ტეპმრეტარუზაე.
ახლა კარგად აურიეთ ნაეღიბს ყველი, დამუტაეთ თაფლი, იოუგტრი, კვრეხცი, ვაინილს ექტსარტქი, სიიმდნის საახემებლი და კიდევ ერთხელ კარგად აუირთე. ახლა დამუტაეთ ის საცხობ დაფაზე მოათსვბეულ ნარევს და კიდევ ერთხელ მოთავაესთ ღუემშლი 1 საათის გამნვაოლაბიშ, 300 ° F / 150 ° C ტეპმრეტარუზაე.
მირივთით და ისაიომნვთე!