კაირსეი - ერთ ერთი ყვლეზაე ხშირი კბლიბეის დავაედაბა, როემილც რთული და ნელი მიდმნირაოეიბს პაოთოლიგრუი პრცოსეით ხაისთაედაბ. მისი გაომწმევვი მიზეზი შეასლძოა მრვალაი ფატქროი იყოს, მაგრამ ხშირად ის ზეპირი ჰიიგნეის დაღრევბვით ვიათდრბეა: მოეწავ, სტერის, შაქრის მაღალი შეცმევოლბა და სხვა ...
პირველ სტდააიზე კაირსეი თავის შეასლძბეოლებბს სრლუაიდ არ აველსნ, ამტიმოაც შეძიელბა ვერც კი მივხედთ მისი არესობიბს შეასეხბ, თუმცა გაკრევლუი პეირდოის შედმგე, კბლიბეი დაწიეყბს დაიზნაბესა, ტკვილისა და ცვი ან თბილ სავკბეზე მგძრონებოლაბს.
თუ თქვენ ამ სიპმოტემიბადნ როემილემს გაინდცთი, მაშინ დაყუვოენლბივ უნდა მიამთროთ ეფქეუტრი მკრუანოლიბს მეოთსდ. წიანღადმეგ შეთმვხვეშაი, შეასლძბელეია კბილის სრლუაიდ დააკგრავ.
ერ-თრეთი ყვლეზაე მნშინვლევონაი ინრგდეეიტნი, როემილც კბლიბეს ჭიდრბეა, ეს კაცლუიიმა. ჩვენ ძალიან კარგად ვიცით, რომ ყვლეზაე მდდირაი წყარო კაცლუიიმს - კვრეხცის ნაუჭიჭა.
იმ შეთმვხვეშაი, თუ თქვენ ამ სტმოტალოგოუირი პრბოელიმს წინაშე დგხარათ, მაშინ თქვენ კბლიბეზე უნდა მოთავაოსთ კვრეხცის ნაუჭიჭ, ამსივთის კი უნდა მომააზოდთ ნაუჭიჭს ფხნვლიი, როემილც კარგად იქნება მოზმდაბელუი ბლნეედშრი. შემდეგ შერუეით ფხნვლის, რადმნემიე პიტნის ზეთის წვეთი და ორი სუფრის კოვზი ქოოქისს ზეთი.
კარგად შერუეით ინრგდეეიტნბეი, შეემედგ კი დამატაეთ ერთი სუფრის კოვზი სახცბოი სოდა. გაგაძრლეეთ ინრგდეეიტნბეის არევა, სანამ არ მიღიბეთ პატსსა. გაადტინაეთ ნარევი კოტნიეენშრი.
აღასინნშვააი, რომ პიტნის ზეთი არის ძალიან საასგრბელო სუთნვქის გაასმუოჯებესლბდა, ხოლო ნარტუიიმს ბიაკბრნოტაი ეხამერბა კბლიბეს გაეთრთბეშაი.
გაომყინეეთ ეს პასტა სამჯერ დღეში და თქვენ თავს დაღაეწვთ სტმოტალოგოუირ პრბოელემსბ!