შემადგენლობა
1. ორი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
2. ერთი სუფრის კოვზი მარცვლეულის მდოგვი
3. ერთი სუფრის კოვზი მდოგვი დიჟონი
4. ½ ჩაის კოვზი ხმელი ურცი
5. ¼ ჩაის კოვზი გამხმარი როზმარი
6. ერთ ლიმონის კანი
7. ¼ ჩაის კოვზი მარილი
8. ¼ ჩაის კოვზი დაფქული პილპილი
9. რვა პატარა ზომის კარტოფილი
10. ოთხი დიდი სტაფილო, დაჭრილი
11. ოთხი ძვლებგამოცლილი ქათმის მკერდი
12. ერთი ლიმონი, წვრილად დაჭრილი
13. ერთი ახალი როზმარის ღერო
14. ორი სუფრის კოვზი ახალი ოხრახუშის ფოთლები, დაჭრილი
მომზადება
მოვიმარჯვოთ საშუალო ზომის თასი და შიგნით მოვათავსოთ ზეითუნის ზეთი, მარცვლელულის მდოგვი, მდოგვი დიჟონი, ურცი, როზმარი, ლიმონის კანი, მარილი, პილპილი და ავურიოთ კარგად.
ახლა დავჭრათ კარტოფილი და სტაფილო, შემდეგ კი მოვათავსოთ საცხობ ფოლგაზე, მოვასხათ ზეითუნის ზეთი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, დავუმატოთ ქათის ხორცი და ზემოდან გადავუსვათ თასში მომზადებული ნარევი. ახლა დავუმატოთ ლიმონის ნაჭრები, როზმარი, გადავახვიოთ ფოლგა და მოვათავსოთ ღუმელში 30 წუთის განმავლობაში 425˚F/220˚C ტემპერატურაზე.
მიირთვით და ისიამოვნეთ!
წყარო
1. ორი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
2. ერთი სუფრის კოვზი მარცვლეულის მდოგვი
3. ერთი სუფრის კოვზი მდოგვი დიჟონი
4. ½ ჩაის კოვზი ხმელი ურცი
5. ¼ ჩაის კოვზი გამხმარი როზმარი
6. ერთ ლიმონის კანი
7. ¼ ჩაის კოვზი მარილი
8. ¼ ჩაის კოვზი დაფქული პილპილი
9. რვა პატარა ზომის კარტოფილი
10. ოთხი დიდი სტაფილო, დაჭრილი
11. ოთხი ძვლებგამოცლილი ქათმის მკერდი
12. ერთი ლიმონი, წვრილად დაჭრილი
13. ერთი ახალი როზმარის ღერო
14. ორი სუფრის კოვზი ახალი ოხრახუშის ფოთლები, დაჭრილი
მომზადება
მოვიმარჯვოთ საშუალო ზომის თასი და შიგნით მოვათავსოთ ზეითუნის ზეთი, მარცვლელულის მდოგვი, მდოგვი დიჟონი, ურცი, როზმარი, ლიმონის კანი, მარილი, პილპილი და ავურიოთ კარგად.
ახლა დავჭრათ კარტოფილი და სტაფილო, შემდეგ კი მოვათავსოთ საცხობ ფოლგაზე, მოვასხათ ზეითუნის ზეთი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, დავუმატოთ ქათის ხორცი და ზემოდან გადავუსვათ თასში მომზადებული ნარევი. ახლა დავუმატოთ ლიმონის ნაჭრები, როზმარი, გადავახვიოთ ფოლგა და მოვათავსოთ ღუმელში 30 წუთის განმავლობაში 425˚F/220˚C ტემპერატურაზე.
მიირთვით და ისიამოვნეთ!
წყარო
No comments:
Post a Comment