შემადგენლობა
1. პურის ნაჭრები (ტოსტისთვის)
2. შვიდი კვერცხი
3. ერთი ჭიქა რძე
4. სამი სუფრის კოვზი კარაქი, მდნარი
5. ერთი ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი
6. ერთ ჩაის კოვზი დარიჩინი
7. ორი სუფრის კოვზი შაქარი
8. მარილი, გემოვნებით
მომზადება
პირველ რიგში დავჭრათ პური პატარა ნაჭრებად, შემდეგ კი მოვიმარჯვოთ საშუალო ზომის თასი და მასში გავაერთიანოთ კვერცხი, რძე, მდნარი კარაქი, ვანილი, დარიჩინი, შაქარი, მარილი და ავურიოთ კარგად.
ახლა თასში მომზადებულ ნარევში ამოვავლოთ პურის ნაჭრები და მოვათავსოთ საცხობ დაფაზე, შემდეგ კი ღუმელში 20 წუთის განმავლობაში 350 ° F / 180C ტემპერატურაზე.
ამის შემდეგ დაელოდეთ 10 წუთის განმავლობაში გაგრილებას, შემდე გადაიტანეთ მასალა პლასტიკურ ტომარაში და შეგიძლიათ ის 2 თვის განმავლობაში შეინახოთ მაცივარში, ხოლო მისი გამოყენებისთვის მიმართოთ მიკროტალღურ ღუმელს.
მიირთვით და ისიამოვნეთ!
წყარო
1. პურის ნაჭრები (ტოსტისთვის)
2. შვიდი კვერცხი
3. ერთი ჭიქა რძე
4. სამი სუფრის კოვზი კარაქი, მდნარი
5. ერთი ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი
6. ერთ ჩაის კოვზი დარიჩინი
7. ორი სუფრის კოვზი შაქარი
8. მარილი, გემოვნებით
მომზადება
პირველ რიგში დავჭრათ პური პატარა ნაჭრებად, შემდეგ კი მოვიმარჯვოთ საშუალო ზომის თასი და მასში გავაერთიანოთ კვერცხი, რძე, მდნარი კარაქი, ვანილი, დარიჩინი, შაქარი, მარილი და ავურიოთ კარგად.
ახლა თასში მომზადებულ ნარევში ამოვავლოთ პურის ნაჭრები და მოვათავსოთ საცხობ დაფაზე, შემდეგ კი ღუმელში 20 წუთის განმავლობაში 350 ° F / 180C ტემპერატურაზე.
ამის შემდეგ დაელოდეთ 10 წუთის განმავლობაში გაგრილებას, შემდე გადაიტანეთ მასალა პლასტიკურ ტომარაში და შეგიძლიათ ის 2 თვის განმავლობაში შეინახოთ მაცივარში, ხოლო მისი გამოყენებისთვის მიმართოთ მიკროტალღურ ღუმელს.
მიირთვით და ისიამოვნეთ!
წყარო